Orez cremos

Complexitate
redusa
Orez cremos

Ingrediente

  • -ulei de masline
  • -o cana orez (250 g)
  • -4 cani supa fierbinte de pui sau de legume
  • -un piept de pui pe care l-am fiert in prealabil cu cateva legume si delikat dupa gust si am obtinut supa
  • -o ceapa
  • -delikat

Mod de preparare

Mod de preparare:

Intr-un vas punem putin ulei de masline si 3 linguri de supa apoi adaugam ceapa pentru a o inabusi...
Dupa doua minute punem orezul...(atentie acesta nu se spala deoarece isi lasa amidonul din el si nu vom mai obtine un orez cremos), amestecam pret de cateva minute si punem o cana de supa amestecand incontinuu sa nu se lipeasca.
Cand a mai scazut putin mai adaugam iarasi o cana de supa si la fel vom proceda pana cand epuizam toata cantitatea de supa necesara acestui orez.
Nu uitati amestecati incontinuu, si inainte de a fi gata cu vreo 5 minute punem pieptul de pui taiat cubulete.
Pentru un plus de gust si savoare putem razui putin cascaval sau parmezan la servire.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)