Se bat ouale (depinde de cate persoane sunt, de obicei eu pun 2 oua de fiecare) intr-un castron si se adauga putina sare, dupa gustul fiecaruia.
Se spala rosiile si se taie marunt.
Intr - o tigare se ajunge un strop de ulei, se adauga rosiile taiate marunt si se lasa cateva minute la prajit.
Dupa se adauga ouala batute si cascavalul taiat cubulete sau felii (depinde de gustul fiecaruia).
Se serveste calda omleta!
Pofta Buna!
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPentru modelul brioselor m-am inspirat de la Corina33,le-am vazut la ea si tare mi-au placut,asa ca m-am pus si eu pe treaba.
Briose fluturasNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii