Mamaliga Reciclata

Complexitate
redusa
Mamaliga Reciclata

Ingrediente

  • Mamaliga veche de 2 zile
  • resturi de friptura taiate cuburele
  • resturi de slaninuta
  • taiata cuburele
  • circa 50 gr parmesan
  • circa 70 gr mozzarella
  • 150 gr branza de vaci
  • 50 gr telemea de vaci
  • 3-4 linguri de smantana
  • sare daca mai este cazul

Mod de preparare

Slanina o prajim putintel si o lasam deoparte, restul de friptura il taiem cuburele, branzeturile le dam pe razatoare.
Pregatim un vas termorezistent, punem pe fundul vasului, putin din slaninuta fripta si putintel din unsoarea lasata, apoi luam un bot de mamaliga si dam pe razatoarea de mere. Asezam intr-un strat in vasul pregatit.

Aduagam un strat de carne amestecata cu slaninuta si cu putina branzica dupa care acoperim cu un strat de mamaliga din nou. Peste mamaliga punem branza de vaca, intindem in strat uniform, apoi presaram putin parmesan si mozzarella precum si cateva linguri de smantanuta.

Acoperim cu un alt strat de mamaliga rasa, deasupra putin parmesan, telemea si smantana si dam la cuptorul preancalzit la temperatura mare, pentru circa 20 de minue sau pana e patrunsa bine de caldura. Servim ca atara, cu un plus de smantana si branza telemea

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
3
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
4
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu Nuca
5
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Parteneri
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.