Se face o mamaliga ca la carte, din apa, malai, sare. Spre sfarsitul fiertului adaugati si 2-3 linguri de zahar, si cascavalul taiat cubulete mai mari.
Amestecati astfel incat cascavalul sa se inmoaie si sa se intinda.
Cu ajutorul unui polonic serviti pe fiecare farfurie, alaturi de un cubulet de unt, sau un pic de smantana.
Puteti sa o folositi ca garnitura, desi e atat de delicioasa incat veti dori sa o mancati asa, pur si simplu...
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii