Faina, malaiul, zaharul, praful de copt si sarea se amesteca impreuna. Se adauga apoi laptele treptat si se amesteca sa nu se faca cocoloase, ouale, si grasime si se bate apoi cu mixerul pentru un minut.
Se pune in tava unsa cu ulei si se coace la 425 grade F /220C/7 gaz. Se serveste in loc de paine linga sarmale sau linga ce doriti sau se mananca cu unt si gem (stil american)
In timpul precizat este inclus si timpul de coacere
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii