Fierbeti cartofii. Pasati-i si adaugati faina, praful de copt, uleiul de masline, ceapa, rozmarinul, sarea si piperul. Amestecati bine.
Intindeti aluatul intr-o foaie de cam 1 cm grosime.
Decupati cercuri. Incingeti o lingura de ulei intr-o tigaie. Prajiti pe ambele parti cate 3 minute, sau pana cand capata o culoare usor maronie.
Intoarceti gogosile doar o singura data. Mai adaugati ulei cand este necesar.
Tineti-le in cuptor la caldura pana cand toate au fost prajite.
Pot fi folosite ca garnitura la orice tip de carne. Deasupra gogosilor se poate pune sos de capere. Mai pot fi mancate impreuna cu oua.
Valori nutritionale pentru o portie:
~204 calorii
~14 g grasimi
~2g proteine
~18 g carbohidrati
~0 mg colesterol
~200 mg sodium
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii