Fierbeti cartofii. Pasati-i si adaugati faina, praful de copt, uleiul de masline, ceapa, rozmarinul, sarea si piperul. Amestecati bine.
Intindeti aluatul intr-o foaie de cam 1 cm grosime.
Decupati cercuri. Incingeti o lingura de ulei intr-o tigaie. Prajiti pe ambele parti cate 3 minute, sau pana cand capata o culoare usor maronie.
Intoarceti gogosile doar o singura data. Mai adaugati ulei cand este necesar.
Tineti-le in cuptor la caldura pana cand toate au fost prajite.
Pot fi folosite ca garnitura la orice tip de carne. Deasupra gogosilor se poate pune sos de capere. Mai pot fi mancate impreuna cu oua.
Valori nutritionale pentru o portie:
~204 calorii
~14 g grasimi
~2g proteine
~18 g carbohidrati
~0 mg colesterol
~200 mg sodium
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorJeleu cu fructe rosii si mousse de ciocolata alba Belcolade. Anul Nou sa va aduca sanatate, bucurii si zambete o mie. La...
Reteta de tort Coronita de Anul Nou 2024Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii