Gogosari Marinati

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru patru portii ne trebuie:
  • 1 kg de gogosari
  • 400gr de ulei
  • 300gr de zahar
  • 250gr de otet din vin
  • foi de dafin
  • sare

Mod de preparare

Se pune uleiul, otetul si zaharul la foc mic, se lasa pina se topeste zaharul, dupa care se adauga gogosarii si foile de dafin. Se lasa la fiert pina scad gogosarii, dupa care se adauga sare dupa gust.
Se servesc calzi, alaturi de gratar, chiftelute etc
POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate