Gogosari Marinati

Postat pe: 15-04-2009
(0)

Ingrediente

Pentru patru portii ne trebuie:
1 kg de gogosari
400gr de ulei
300gr de zahar
250gr de otet din vin
foi de dafin
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se pune uleiul, otetul si zaharul la foc mic, se lasa pina se topeste zaharul, dupa care se adauga gogosarii si foile de dafin. Se lasa la fiert pina scad gogosarii, dupa care se adauga sare dupa gust.
Se servesc calzi, alaturi de gratar, chiftelute etc
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gogosari Marinati" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
vin

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gogosari Marinati