Garnitura de Vinete

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Garnitura de Vinete

Ingrediente

  • o vanata
  • un cub mic de unt
  • 100 gr branza rasa
  • sare
  • o lingura acet balsamic

Mod de preparare

Spalam bine vatata si o taiem cubulete.


Intr-o tigaie incingem untul si adaugam vinetele. Lasam sa se rumeneasca bine si adaugam cate un pic apa pana se inmoaie, adaugam sare si acetul balsamic. Mai lasam un pic; la urma adaugam branza rasa, stingem focul imediat dupa ce am adaugat branza.

Servim cu fripturi sau ce doriti pe langa aceasta garnitura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa