Garnitura de ciuperci

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - ciuperci (proaspete sau conservate) 400-500g
  • - bulion sau rosii in bulion 100g
  • - ceapa 2-3 buc
  • - condimente (piper,boia dulce si ptcei care prefera mancarea condimentata boia iute dupa dorinta)

Mod de preparare

Se caleste ceapa in ulei cu putina apa, e adauga ciupercile cand sunt gata se adauga bulionul si condimentele. Cand caliti puneti si putina sare in cazul in care nu au condimentele(delicat). Mai lasati 5-10 min. si gata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc