Garnitura cu Hrean

Complexitate
redusa
Garnitura cu Hrean

Ingrediente

  • -hrean
  • -1 ardei gras rosu sau 1 sfecla rosie de marime mica (pentru culoare)
  • -sare, dupa gust
  • -zahar, optional
  • -otet de vin alb 9 grade (otet alimentar de 9 grade) sau zeama de lamaie, dupa gust

Mod de preparare

Dati hreanul si ardeiul curatate prin masina de tocat carne.

Amestecati compozitia cu sare, otet sau zeama da lamaie, dupa gust, zahar, optional si omogenizati bine.

Puneti in borcanele mai mici, capsati si pastrati in loc racoros, cel mai bine in frigider pentru cateva saptamani.

Serviti la fripturi, cartofi prajiti etc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici