Garnitura cu Hrean

Complexitate
redusa
Garnitura cu Hrean

Ingrediente

  • -hrean
  • -1 ardei gras rosu sau 1 sfecla rosie de marime mica (pentru culoare)
  • -sare, dupa gust
  • -zahar, optional
  • -otet de vin alb 9 grade (otet alimentar de 9 grade) sau zeama de lamaie, dupa gust

Mod de preparare

Dati hreanul si ardeiul curatate prin masina de tocat carne.

Amestecati compozitia cu sare, otet sau zeama da lamaie, dupa gust, zahar, optional si omogenizati bine.

Puneti in borcanele mai mici, capsati si pastrati in loc racoros, cel mai bine in frigider pentru cateva saptamani.

Serviti la fripturi, cartofi prajiti etc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa