Radeti pe razatoarea mare morcovul si tocati marunt ceapa. Puneti-le la prajit in putina grasime, amestecand mereu, circa 5 min, pana se inmoaie usor. Adaugati 1 pahar cu apa si lasati sa fiarba, aproximativ 20 min sau pana ce legumele sunt moi si apa evaporata, amestecand ocazional.
Adaugati cate putina apa, daca mai este nevoie. Dati deoparte si pastrati la cald.
Cartofii curatati si taiati cubulete puneti-i la fiert in apa sarata. Scurgeti-i si pregatiti din ei un piure cu unt si lapte cald.
Prajiti sunca (baconul ), intr-o tigaie, fara sa puneti grasime si adaugati la piureul pegatit. Inglobati amestecul cu morcovi si ceapa si omogenizati.
Potriviti de sare.
Serviti garnitura calda langa snitele sau carnati prajiti si o salata de sezon.
Cantitatile de ingrediente pot varia, dar pastrati urmatoarea proportie: cantitatea de cartofi trebuie sa fie de doua ori mai mare decat cea de morcovi si ceapa, care sunt egale.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii