Taiati in felii rotunde sau pai / bastonase morcovii curatati. Daca morcovii sunt mici, curatati-i si lasati-i intregi.
Puneti-i cca 15 min la fiert in supa de legume / pui (ori in apa clocotita, impreuna cu cubul de supa concentrata de legume) la care adaugati si ceapa intreaga. Lasati pana ce morcovii sunt facuti.
Scurgeti. Lasati morcovii in asteptare, iar supa folositi-o la un alt preparat.
Curatati arpagicul conform acestor instructiuni.
Separat, inabusiti putin ciupercile in uleiul incins, apoi adaugati arpagicul curatat.
Lasati cca 15 min, la foc mic sau pana ce apa din ciuperci s-a evaporat, iar acestea si arpagicul sunt facute, amestecand ocazional.
La final, adaugati morcovii fierti, lasati pe foc inca 2- 3 min, condimentati cu sare, piper dupa gust si aromati cu ½ din patrunjelul verde.
Serviti cat este calda, simplu- ca o mancare in sine- presarata cu patrunjel verde, tocat marunt.
Puteti, la fel de bine, sa-i alaturati un orez natur si un sos de hrean sau poate constitui garnitura perfecta la o friptura ori un rasol.
Colorata, usor dulceaga si aromata…a fost garnitura perfecta pentru o friptura la cuptor.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorJeleu cu fructe rosii si mousse de ciocolata alba Belcolade. Anul Nou sa va aduca sanatate, bucurii si zambete o mie. La...
Reteta de tort Coronita de Anul Nou 2024Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii