Batem ouale cu apa ca pentru omleta, sa fie destul de spumate. Saram, piperam si incorporam faina, rezultatul trebuie sa fie un pic mai gros decat aluatul de clatite. Incorporam si boabele de porumb, amestecam bine.
Incingem ulei intr-o tigaie si punem cate o lingura din compozitie, intoarcem pe o parte si alta cu ajutorul unei spatule. Servim calde cu salata sau le asezam in lipii alaturi de carnita si castraveti acri si salate.
Pofta buna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii