Taiati ceapa marunt si morcovul in bucati mici fin. Caliti acestea in unt la foc mic cu putina sare pana cand sunt moi si dulci. Taiati dovlecelul in 4 apoi felii subtiri si ardeii in bucati mici. Adaugati acestea peste ceapa si morcov si continuati sa caliti pana cand si acestea sunt moi si dulcii. Intr-un bol cu telul amestecati ingredientele pentru vinegreta.
Cand legumele sunt calite puneti sosul Worcestershire, asezonati apoi gatiti cușcușul conform instructiunilor de pe pachet. Taiati feta in bucati mici. Amestecati cușcușul cu legumele si vinegreta, turnati sucul de lamaie si asezonati daca mai este nevoie. Portionati si aranjati bucati de feta deasupra. Serviti imediat.
* Daca aveti cuscus cu gatire prin adaugare de apa fierbinte peste atunci puneti o lingura de ulei de masline extra virgin si incorporati bine pastele inainte sa puneti apa. In vinegreta adaugati cu o lingura de ulei mai putin.
Aceasta reteta de cuscus poate fi servita ca meniul principal sau garnitura. Pentru 4 portii ca meniu principal sau 8 portii de garnitura.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii