Calim 2-3 cepe dupa ce am taiat-o fideluta punem apoi cipercile cel putin 1/2kg calim 10 min si le punem intr-un vas adaugam 2-3 legaturi de patrunjel sau dupa gust telina marar etc.
Punem o capatina de usturoi sau fara, punem 200 gr brinza feta sau pate de ficat, se pune mixerul in functiune pina se face o pasta. Daca este prea tare se pune si uleiul in care am calit ceapa cu ciupercile
Se fac tartine sau se serveste ca garnitura la friptura de orice fel
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii