Calim 2-3 cepe dupa ce am taiat-o fideluta punem apoi cipercile cel putin 1/2kg calim 10 min si le punem intr-un vas adaugam 2-3 legaturi de patrunjel sau dupa gust telina marar etc.
Punem o capatina de usturoi sau fara, punem 200 gr brinza feta sau pate de ficat, se pune mixerul in functiune pina se face o pasta. Daca este prea tare se pune si uleiul in care am calit ceapa cu ciupercile
Se fac tartine sau se serveste ca garnitura la friptura de orice fel
"Retete de Pasti" Pentru cojile de nuci m-am inspirat de la Merisor.
Nuci umplute cu crema de ciocolata si arahideInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii