Se curata conopida de frunze, se despica in buchetele si se spala bine. Se pun apoi intr-un vas cu apa sarata si se pun la foc. Se fierb pana intra furculita in ele. Se scot din apa, se scurg, se tavalesc prin oul batut si amestecat cu sare si putin piper.
Se tavalesc prin pesmet dupa aceia si se aseaza inr-o tava termorezistenta unsa cu piutin ulei, pe un singur strat. Se stropesc putin de tot cu cateva picaturi de ulei.
Se pun la cuptor la temperatura mare (400 f sau 200 c) si se coc pana prind o crusta aurie.
Se servesc de sine statatoare cu putina smantana deasupra sau se servesc ca si garnitura langa friptura
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustMi-a adus Mos Craciun jucarie noua de pozat, de acum pozele mele vor iesi super frumoase :) "Reteta romaneasca"
Paste cu carne de porc si busuiocDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii