Conopida Pane la Cuptor

Complexitate
redusa
Conopida Pane la Cuptor

Ingrediente

  • 1 bucata conopida
  • 1 ou
  • cateva linguri pesmet
  • sare si piper
  • smantana pentru servit (optional)
  • 1 lingura ulei (sau spray)

Mod de preparare

Se curata conopida de frunze, se despica in buchetele si se spala bine. Se pun apoi intr-un vas cu apa sarata si se pun la foc. Se fierb pana intra furculita in ele. Se scot din apa, se scurg, se tavalesc prin oul batut si amestecat cu sare si putin piper.

Se tavalesc prin pesmet dupa aceia si se aseaza inr-o tava termorezistenta unsa cu piutin ulei, pe un singur strat. Se stropesc putin de tot cu cateva picaturi de ulei.

Se pun la cuptor la temperatura mare (400 f sau 200 c) si se coc pana prind o crusta aurie.
Se servesc de sine statatoare cu putina smantana deasupra sau se servesc ca si garnitura langa friptura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Gogosari in Sos de Mustar
2
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Pandispan cu mere si budinca
4
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
5
Carte de bucate

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie