Ciupercute Gratinate cu Smantana

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

500g ciuperci champignon
ulei de masline
piper
sare
un pahar de smantana
usturoi
marar verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se spala cipercile, se aseaza intr-o tava, se stropesc cu ulei de masline si se presara putina sare, apoi se baga la cuptor cam 30 de minute, pana se inmoaie si se inchid la culoare.

Separat se face un sos din smantana, usturoi pisat si marar, condimentat dupa gust cu sare si piper.

Cand ciupercile sunt gata, se pun pe un platou si se servesc cu sosul alb.

Pofta buna!
Se servesc alaturi de carne alba la gratar, sau file de peste pane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciupercute Gratinate cu Smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciupercute Gratinate cu Smantana