Ciupercute Gratinate cu Smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ciuperci champignon
  • ulei de masline
  • piper
  • sare
  • un pahar de smantana
  • usturoi
  • marar verde

Mod de preparare

Se spala cipercile, se aseaza intr-o tava, se stropesc cu ulei de masline si se presara putina sare, apoi se baga la cuptor cam 30 de minute, pana se inmoaie si se inchid la culoare.

Separat se face un sos din smantana, usturoi pisat si marar, condimentat dupa gust cu sare si piper.

Cand ciupercile sunt gata, se pun pe un platou si se servesc cu sosul alb.

Pofta buna!
Se servesc alaturi de carne alba la gratar, sau file de peste pane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac cu stafide si crema de nuci cu cacao

Cozonac cu stafide si crema de nuci cu cacao

Cozonac cu stafide si crema de nuci cu cacao
Drob de pui in aluat de foietaj

Drob de pui in aluat de foietaj

Drob de pui in aluat de foietaj
Ciorbă de miel reţetă cu Orez si Cartofi

Ciorbă de miel reţetă cu Orez si Cartofi

Ciorbă de miel reţetă cu Orez si Cartofi
Cele mai apreciate rețete
Beigli cu Nuca
1
Dulciuri

Beigli cu Nuca

Beigli cu Nuca
Cartofi-evantai cu cascaval
2
Garnituri

Cartofi-evantai cu cascaval

Cartofi-evantai cu cascaval
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu foi si gem de prune
4
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Choux A la Creme II
5
Dulciuri

Choux A la Creme II

Choux A la Creme II
Parteneri
Ceafa de porc cu cartofi si porumb la cuptor
Bucataras.RO

Ceafa de porc cu cartofi si porumb la cuptor

Un pranz perfect de duminica, totul aromat cu noile condimente cu ingrediente 100% naturale de la Delikat.

Ceafa de porc cu cartofi si porumb la cuptor
Cozonac inflorat cu doua umpluturi
Culinar.RO

Cozonac inflorat cu doua umpluturi

Un cozonac ce are 2 umpluturi:dulceata de zmeura si crema de nuca si cacao.

Cozonac inflorat cu doua umpluturi
Saramura de miel
Gustos.RO

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel