Ciupercute Gratinate cu Smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ciuperci champignon
  • ulei de masline
  • piper
  • sare
  • un pahar de smantana
  • usturoi
  • marar verde

Mod de preparare

Se spala cipercile, se aseaza intr-o tava, se stropesc cu ulei de masline si se presara putina sare, apoi se baga la cuptor cam 30 de minute, pana se inmoaie si se inchid la culoare.

Separat se face un sos din smantana, usturoi pisat si marar, condimentat dupa gust cu sare si piper.

Cand ciupercile sunt gata, se pun pe un platou si se servesc cu sosul alb.

Pofta buna!
Se servesc alaturi de carne alba la gratar, sau file de peste pane.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune