Ciuperci trase in unt

Postat pe: 07-12-2016
(0)

Ingrediente

500 g ciuperci champignon
patrunjel verde
2-3 catei de usturoi
unt cat o nuca
ulei de masline
sare
piper macinat

Mod de preparare

PREGĂTIRE

10min

GĂTIRE

20min

PORȚII

3 portii
Se curata, se spala si se lasa la scurs ciupercile.
Eu am lasat ciupercile intregi, cu codite cu tot, sunt mai aspectuoase in farfurie.
Intr-o tigaie, incingem cateva linguri de ulei, in care topim untul. Adaugam ciupercile, condimentam cu sare si piper, acoperim tigaia cu un capac si lasam la foc potrivit, pana cand ciupercile incep sa-si lase apa. Indepartam capacul, adaugam usturoiul zdrobit si lasam pe foc pana cand sosul scade.
Asezonam cu patrunjel verde si va invit la masa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci trase in unt" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci trase in unt