Uleiul se incalzeste si se pune ceapa taiata julien, se lasa pana aceasta incepe sa prajeasca putin si se pune cimbrul. Se mai lasa aproximativ 5 minute si se adauga ciupercile taiate feliute subtiri, peste ele adaugandu-se un pahar de apa.
Intre timp intr-un castron amestecam smantana cu faina bine fara sa fie cocoloase. Spre final cand ciupercile sunt aproape gata, se ia putina cate putina zeama de la acestea si se toarna peste smantana si faina (facem aceasta etapa pentru ca smantana sa nu se taie in momentul in care o punem) si se amesteca bine. Dupa aceea tornam compozitia cu smantana peste ciuperci amestecand continuu.
La final adaugam usturoiul zdrobit si patrunjelul tocat marunt. Mai lasam aproximativ 1 minut si oprim aragazul.
Se servesc calde ca garnitura la carne, peste sau la ce doriti.
Pofta buna!!!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii