Ciuperci cu Sos de Lamaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg ciuperci
  • 200 ml ulei
  • 50 ml vin
  • 500 g ceapa
  • 100 g verdeata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

-se prajesc ciupercile impreuna cu ceapa taiata marunt, peste care se toarna din cand in cand, cate putina apa, dupa care se acopera inabusindu-se
-se adauga restul de ingrediente si se potriveste de sare
Se serveste cu lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)