Ciuperci cu Sos de Lamaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg ciuperci
  • 200 ml ulei
  • 50 ml vin
  • 500 g ceapa
  • 100 g verdeata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

-se prajesc ciupercile impreuna cu ceapa taiata marunt, peste care se toarna din cand in cand, cate putina apa, dupa care se acopera inabusindu-se
-se adauga restul de ingrediente si se potriveste de sare
Se serveste cu lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa