Se pune apa cu sare la fiert intr-o oala.
Intre timp se curata cartofii si se feliaza. Cand incepe sa fiarba apa acestia se introduc in oala. Se fierb fara a se sfarma, deci la foc mai mic.
Intr-o tigaie facem sosul alb astfel: punem uleiul la incins si adaugam faina, se lasa sa se aureasca f putin ... fara sa se arda. Se stinge cu apa de la cartofi. Se adauga si branza si sosul rezultat se toarna peste cartofii scursi.
Se pune totul la cuptor pentru cateva minute.
Pofta buna!
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii