Varza se taie marunt sau se da pe jilau, se amesteca cu sare si se lasa asa cateva minute pana lasa apa si se inmoaie. Se rade cartoful si se amesteca cele doua, dupa care se storc bine de apa lasata. Se drege de usturoi, piper si marar (la sare sa fiti atente ca deja mai exista sara in varza) si putina faina, se amesteca bine (mie mi-a intrat cam 2 linguri jumate de faina). Se fac chiftelute, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei.
Se servesc cu paine proaspata si cu ketchup in zilele de post sau se servesc cu smantana din abundenta in zilele cand se mananca de dulce
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii