Cascaval Prajit Umplut

Complexitate
redusa
Cascaval Prajit Umplut

Ingrediente

  • 200 gr cascaval
  • 150 gr orez
  • sare
  • delikat
  • piper alb macinat
  • 50 gr unt (margarina)

Mod de preparare

Orezul spalat si scurs il prajim pe cei 50 gr unt incins, pana devine alb sidefiu, apoi punem peste orez apa (luam ca masura o cana pentru orez, asa vom stii ca trebuie sa punem 2 cani de apa. Folosim aceeasi cana si pentru apa si pentru orez). Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam la fiert la foc mic acoperit cu capac pana scade apa.

Cascavalul il dam pe razatoarea mica. Punem tigaia de teflon la incalzit dupa care presaram in ea cascaval ras cat sa acopere fundul tigaii. Pe jumate din cascavalul topit(prajit) puneti orez fiert. Cealalta jumatate al cascavalului prajit il pliati peste umplutura apoi prin rasturnare asezati cascavalul pe farfurie.

Pofta buna! ! ! !


Acest tip de cascaval merge foarte bine alaturi de frigarui, sau diverse fripturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc