Orezul spalat si scurs il prajim pe cei 50 gr unt incins, pana devine alb sidefiu, apoi punem peste orez apa (luam ca masura o cana pentru orez, asa vom stii ca trebuie sa punem 2 cani de apa. Folosim aceeasi cana si pentru apa si pentru orez). Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam la fiert la foc mic acoperit cu capac pana scade apa.
Cascavalul il dam pe razatoarea mica. Punem tigaia de teflon la incalzit dupa care presaram in ea cascaval ras cat sa acopere fundul tigaii. Pe jumate din cascavalul topit(prajit) puneti orez fiert. Cealalta jumatate al cascavalului prajit il pliati peste umplutura apoi prin rasturnare asezati cascavalul pe farfurie.
Pofta buna! ! ! !
Acest tip de cascaval merge foarte bine alaturi de frigarui, sau diverse fripturi.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii