Orezul spalat si scurs il prajim pe cei 50 gr unt incins, pana devine alb sidefiu, apoi punem peste orez apa (luam ca masura o cana pentru orez, asa vom stii ca trebuie sa punem 2 cani de apa. Folosim aceeasi cana si pentru apa si pentru orez). Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam la fiert la foc mic acoperit cu capac pana scade apa.
Cascavalul il dam pe razatoarea mica. Punem tigaia de teflon la incalzit dupa care presaram in ea cascaval ras cat sa acopere fundul tigaii. Pe jumate din cascavalul topit(prajit) puneti orez fiert. Cealalta jumatate al cascavalului prajit il pliati peste umplutura apoi prin rasturnare asezati cascavalul pe farfurie.
Pofta buna! ! ! !
Acest tip de cascaval merge foarte bine alaturi de frigarui, sau diverse fripturi.
Inainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii