Cartofi Umpluti

Postat pe: 25-01-2012
(2)

Ingrediente

6 cartofi, aproximativ de aceeasi marime
2 linguri orez, fiert si scurs
4- 5 ciuperci feliate
100 g unt
100 ml smantana grasa
1 lingurita patrunjel verde, tocat marunt
2- 3 linguri parmezan sau cascaval ras
sare
piper

Mod de preparare

Curatati de coaja cartofii fierti in apa cu sare si scobiti din miez, astfel incat sa obtineti o forma de barcuta.
Separat, sotati ciupercile in putin unt si racite, amestecati-le cu orezul fiert, patrunjelul verde, 1 lingurita cu unt, 1 lingura de smantana; omogenizati si asezonati cu sare si piper, dupa gust.

Umpleti cartofii cu aceasta compozitie, asezati-i intr-un vas termorezistent si turnati peste ei restul de unt topit. Condimentati smantana cu putina sare si piper si repartizati-o uniform deasupra cartofilor. Presarati parmezanul sau cascavalul ras.

Dati la cuptorul preancalzit pentru 15- 20 min sau pana ce cascavalul este topit si prinde deasupra o crusta frumos aurita.

Serviti cat sunt calzi alaturi de o salata.
Se pot servi si ca garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi Umpluti" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  09.09.2013 15:05:33

Sorina218, ma bucur ca iti surade ideea de ai pregati. Spor la gatit si pofta buna !

sorina218
•  09.09.2013 11:47:22

E O RETETA MINUNATA!
Am sa o incerc! Multumesc!!!!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi Umpluti