Cartofi Umpluti

Postat pe: 25-01-2012
(2)

Ingrediente

6 cartofi, aproximativ de aceeasi marime
2 linguri orez, fiert si scurs
4- 5 ciuperci feliate
100 g unt
100 ml smantana grasa
1 lingurita patrunjel verde, tocat marunt
2- 3 linguri parmezan sau cascaval ras
sare
piper

Mod de preparare

Curatati de coaja cartofii fierti in apa cu sare si scobiti din miez, astfel incat sa obtineti o forma de barcuta.
Separat, sotati ciupercile in putin unt si racite, amestecati-le cu orezul fiert, patrunjelul verde, 1 lingurita cu unt, 1 lingura de smantana; omogenizati si asezonati cu sare si piper, dupa gust.

Umpleti cartofii cu aceasta compozitie, asezati-i intr-un vas termorezistent si turnati peste ei restul de unt topit. Condimentati smantana cu putina sare si piper si repartizati-o uniform deasupra cartofilor. Presarati parmezanul sau cascavalul ras.

Dati la cuptorul preancalzit pentru 15- 20 min sau pana ce cascavalul este topit si prinde deasupra o crusta frumos aurita.

Serviti cat sunt calzi alaturi de o salata.
Se pot servi si ca garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi Umpluti" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  09.09.2013 15:05:33

Sorina218, ma bucur ca iti surade ideea de ai pregati. Spor la gatit si pofta buna !

sorina218
•  09.09.2013 11:47:22

E O RETETA MINUNATA!
Am sa o incerc! Multumesc!!!!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi Umpluti