Cartofi taranesti (II)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Cartofi taranesti (II)

Ingrediente

  • 3 cartofi maricei
  • 2 cepe medii
  • delikat,
  • piper alb,
  • ulei de masline
  • putin cascaval ras

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja.Intre timp se taie ceapa marunt si se inabuse in putin ulei cu putina apa. Se lasa sa fiarba.

Separat se curata cartofii si se dau pe razatoarea mare. Dupa ce a fiert ceapa se pun cartofii rasi , delikat si piper dupa gust. Se amesteca si se mai lasa 5 minute pe aragaz.

Se unge un vas rezistent la caldura cu ulei se toarna aceasta compozitie si se pune cascavalul ras deasupra.

Se da la cuptor pentru gratinare vreo 10 minute.
Este o garnitura perfecta pentru fripturi, snitele, etc.


Este o garnitura perfecta pentru fripturi, snitele, etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa