Se amesteca branza de vaci cu un ou batut, putina sare si piper, cateva frunze de verdeata tocata marunt si un varf de cutit de unt.
Catofii fierti din timp, se scobesc in lung, se umple cu aceasta compozitie.
Separat se prepara un sos din unt, faina si smantana si se pune intr-o tigaie putin mai mare.
Se pun cartofii umpluti in acest sos si se lasa sa dea cateva clocote la foc mic.
Se poate servi cu friptura.
Pofta puna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii