Se amesteca branza de vaci cu un ou batut, putina sare si piper, cateva frunze de verdeata tocata marunt si un varf de cutit de unt.
Catofii fierti din timp, se scobesc in lung, se umple cu aceasta compozitie.
Separat se prepara un sos din unt, faina si smantana si se pune intr-o tigaie putin mai mare.
Se pun cartofii umpluti in acest sos si se lasa sa dea cateva clocote la foc mic.
Se poate servi cu friptura.
Pofta puna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii