Se amesteca branza de vaci cu un ou batut, putina sare si piper, cateva frunze de verdeata tocata marunt si un varf de cutit de unt.
Catofii fierti din timp, se scobesc in lung, se umple cu aceasta compozitie.
Separat se prepara un sos din unt, faina si smantana si se pune intr-o tigaie putin mai mare.
Se pun cartofii umpluti in acest sos si se lasa sa dea cateva clocote la foc mic.
Se poate servi cu friptura.
Pofta puna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustLa fel de cunoscuta in CSI ca si si placinta ruseasca cu branza pe care am postat-o anterior...
Cочники-Placinta ruseasca cu branza IIDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii