Cartoful se curata, se spala si se taie ca pentru cartofi pai. Uleiul se incalzeste si cand este fierbinte se adauga cartofii gata pregatiti. Se prajesc normal, exact ca si cei albi la culoare. Intre timp se amesteca sarea cu zaharul si scortisoara.
Cand cartofii sant gata (se prajesc mult mai repede decat cei normali) se scot pe un servetel absorbant sa se scurga de grasime dupa care se aseaza pe un platou sau farfurie si se pudreaza cu amestecul de sare/zahar/scortisoara.
Se poate consuma cu castraveti murati sau se pot consuma langa un sandwich cu sunca si branza, care dupa asamblare se prajeste in foarte putin ou.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii