Cartoful se curata, se spala si se taie ca pentru cartofi pai. Uleiul se incalzeste si cand este fierbinte se adauga cartofii gata pregatiti. Se prajesc normal, exact ca si cei albi la culoare. Intre timp se amesteca sarea cu zaharul si scortisoara.
Cand cartofii sant gata (se prajesc mult mai repede decat cei normali) se scot pe un servetel absorbant sa se scurga de grasime dupa care se aseaza pe un platou sau farfurie si se pudreaza cu amestecul de sare/zahar/scortisoara.
Se poate consuma cu castraveti murati sau se pot consuma langa un sandwich cu sunca si branza, care dupa asamblare se prajeste in foarte putin ou.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii