Cartofi Pai

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 - 6 cartofi medii
  • sare
  • ulei
  • usturoi
  • apa minerala

Mod de preparare

Se curata cartofii, se tai pai si se spala.

Intr - o tigaie se ajunge putin ulei si se pun cartofii pai la prajit.
Intre timp se prepara mujdeiul.

Se piseaza 3-4 catei de usturoi si se pun intr-un castron nu prea mare. Se ajunge o picatura de ulei, putina sare (dupa gustul fiecaruia) si putina apa minerala. Se amesteca.

Cand sunt gata, intr-o farfurie se ajung 3 - 4 servetele pentru a usca cartofii de ulei.

Se ajunge deasupra cartofilor sare dupa gust si mujdeiul (dupa placul si gustul fiecaruia).

Pentru cine doreste se pot servi cu muraturi sau cu orice tip de salata.
Se servesc calzi!

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa