Se curata cartofii, se tai pai si se spala.
Intr - o tigaie se ajunge putin ulei si se pun cartofii pai la prajit.
Intre timp se prepara mujdeiul.
Se piseaza 3-4 catei de usturoi si se pun intr-un castron nu prea mare. Se ajunge o picatura de ulei, putina sare (dupa gustul fiecaruia) si putina apa minerala. Se amesteca.
Cand sunt gata, intr-o farfurie se ajung 3 - 4 servetele pentru a usca cartofii de ulei.
Se ajunge deasupra cartofilor sare dupa gust si mujdeiul (dupa placul si gustul fiecaruia).
Pentru cine doreste se pot servi cu muraturi sau cu orice tip de salata.
Se servesc calzi!
Pofta Buna!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAm avut poftă de o ciorbă de fasole verde și dovlecel, iar băieții mei au avut poftă de o ciorbă cu ceva afumătură,...
Ciorba de fasole verde cu dovlecel si scarita afumataCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii