Se curata cartofii, se tai pai si se spala.
Intr - o tigaie se ajunge putin ulei si se pun cartofii pai la prajit.
Intre timp se prepara mujdeiul.
Se piseaza 3-4 catei de usturoi si se pun intr-un castron nu prea mare. Se ajunge o picatura de ulei, putina sare (dupa gustul fiecaruia) si putina apa minerala. Se amesteca.
Cand sunt gata, intr-o farfurie se ajung 3 - 4 servetele pentru a usca cartofii de ulei.
Se ajunge deasupra cartofilor sare dupa gust si mujdeiul (dupa placul si gustul fiecaruia).
Pentru cine doreste se pot servi cu muraturi sau cu orice tip de salata.
Se servesc calzi!
Pofta Buna!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaTocănița de hribi cu legume este o explozie de arome și texturi, perfectă pentru a încânta papilele gustative chiar și...
Tocanita de hribi cu legume - mancare vegana sau de postEu am făcut aceste cornuleţe în varianta de post. Dacă nu doriţi să folosiţi margarină, puteţi să folosiţi...
Desert cornulete fragede (reteta de post)Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii