Cartofi Pai

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 - 6 cartofi medii
  • sare
  • ulei
  • usturoi
  • apa minerala

Mod de preparare

Se curata cartofii, se tai pai si se spala.

Intr - o tigaie se ajunge putin ulei si se pun cartofii pai la prajit.
Intre timp se prepara mujdeiul.

Se piseaza 3-4 catei de usturoi si se pun intr-un castron nu prea mare. Se ajunge o picatura de ulei, putina sare (dupa gustul fiecaruia) si putina apa minerala. Se amesteca.

Cand sunt gata, intr-o farfurie se ajung 3 - 4 servetele pentru a usca cartofii de ulei.

Se ajunge deasupra cartofilor sare dupa gust si mujdeiul (dupa placul si gustul fiecaruia).

Pentru cine doreste se pot servi cu muraturi sau cu orice tip de salata.
Se servesc calzi!

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici