Se curata cartofii se taie in patru sau in doua depinde de marimea cartofului se amesteca cu o lingurita de delikat si se pun la aparatul cu abur si se pune la 25 minute sau depinde de cat arata aparatul respectiv pentru cartofi. Intre timp se taie mararul marunt.
Dupa ce cartofii sunt gata se pun intr-un vas se pune untul deasupra si smantana se amesteca incet sa nu se zdrobeasca cartofii apoi se pune mararul si se mai amesteca putin. Acest fel de mancare poate fi servit ca garnitura.
POFTA BUNA!
Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAceasta reteta de prajitura este perfecta pentru sarbatorile de iarna. Perele posate in vin surprind toate aromele iernii,...
Prajitura aromata cu pere intregiIncercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes
Comentarii