Fierbeti 10 min cartofii curatati de coaja in apa sarata.
Scurgeti si puneti-i intr-un bol mare.
Adaugati uleiul, intoarceti cartofii si condimentati pe toate fetele.
Transferati-i intr-un vas termorezistent.
Turnati vinul si intercalati printre cartofi, rosiile curatate de pielita.
Dati la cuptorul preancalzit, pentru cca. 30- 35 min, la 190 grade sau pana ce cartofii sunt facuti si prind o crusta usor aurie.
Serviti cat sunt calzi, simpli sau alaturi de o salata ori stropiti cu un sos de rosii.
Puteti folosi si cartofii vechi pentru a-i pregati in acelasi fel, doar ca ii taiati in felii mai mari.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii