Cartofi Noi cu Vin si Rosii, la Cuptor

Postat pe: 26-10-2014
(0)

Ingrediente

1 kg cartofi noi
½ pahar vin alb
rosii mici / rosii cherry
sare
piper, proaspat macinat
boia de ardei dulce
rozmarin proaspat / uscat
2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Fierbeti 10 min cartofii curatati de coaja in apa sarata.
Scurgeti si puneti-i intr-un bol mare.
Adaugati uleiul, intoarceti cartofii si condimentati pe toate fetele.
Transferati-i intr-un vas termorezistent.
Turnati vinul si intercalati printre cartofi, rosiile curatate de pielita.
Dati la cuptorul preancalzit, pentru cca. 30- 35 min, la 190 grade sau pana ce cartofii sunt facuti si prind o crusta usor aurie.

Serviti cat sunt calzi, simpli sau alaturi de o salata ori stropiti cu un sos de rosii.
Puteti folosi si cartofii vechi pentru a-i pregati in acelasi fel, doar ca ii taiati in felii mai mari.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi Noi cu Vin si Rosii, la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi Noi cu Vin si Rosii, la Cuptor