Cartofi Duchesse

Postat pe: 17-12-2012
(3)

Ingrediente

600 g cartofi
2 oua
1 lingura cu faina proaspat cernuta
50 g cascaval ras marunt pe razatoare
50 g unt la temperatura camerei (foarte moale)
sare de mare fin macinata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
- Cartofii se curata de coaja, se spala si se fierb in apa cu sare.
- Cartofii fierti se trec prin presa de cartofi sau prin sita.
- Se amesteca intr-un bol cartofii pregatiti anterior, faina, untul, cascavalul si ouale. Se adauga sare dupa preferinte.

- Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt.
- Cu ajutorul posului se formeaza in tava diferite forme din compozitia pregatita anterior.
- Se coc cateva minute in cuptorul preincalzit pana se rumenesc usor.
Sursa reteta: Nicolae Olexiuc - ”1800 retete culinare practice”.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi Duchesse" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

antoniah
•  01.12.2013 15:57:58

Lucia draga mea, tu esti o mare maestra in bucatarie. Aprecierea ta este o mare bucurie pentru mine. Iti multumesc.

lucia_bp
•  01.12.2013 11:13:00

Ii pregatesc si eu, dar nici pe departe nu-mi ies asa de aspectuosi ca ai tai...felicitari !

daci
•  14.11.2013 18:21:18

o pregatesc chiar acum si o sa revin sa va spun cum a iesit

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi Duchesse