 
		
	- Cartofii se curata de coaja, se spala si se fierb in apa cu sare. 
 - Cartofii fierti se trec prin presa de cartofi sau prin sita. 
 - Se amesteca intr-un bol cartofii pregatiti anterior, faina, untul, cascavalul si ouale. Se adauga sare dupa preferinte. 
 - Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt. 
 - Cu ajutorul posului se formeaza in tava diferite forme din compozitia pregatita anterior. 
 - Se coc cateva minute in cuptorul preincalzit pana se rumenesc usor. 
Sursa reteta: Nicolae Olexiuc - ”1800 retete culinare practice”.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii