- Cartofii se curata de coaja, se spala si se fierb in apa cu sare.
- Cartofii fierti se trec prin presa de cartofi sau prin sita.
- Se amesteca intr-un bol cartofii pregatiti anterior, faina, untul, cascavalul si ouale. Se adauga sare dupa preferinte.
- Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt.
- Cu ajutorul posului se formeaza in tava diferite forme din compozitia pregatita anterior.
- Se coc cateva minute in cuptorul preincalzit pana se rumenesc usor.
Sursa reteta: Nicolae Olexiuc - ”1800 retete culinare practice”.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm incercat crema de unt postata de bucataras Ligia, delicioasa crema...
Tort Paste 2016Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii