Cartofi Duchesse

Postat pe: 17-12-2012
(3)

Ingrediente

600 g cartofi
2 oua
1 lingura cu faina proaspat cernuta
50 g cascaval ras marunt pe razatoare
50 g unt la temperatura camerei (foarte moale)
sare de mare fin macinata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
- Cartofii se curata de coaja, se spala si se fierb in apa cu sare.
- Cartofii fierti se trec prin presa de cartofi sau prin sita.
- Se amesteca intr-un bol cartofii pregatiti anterior, faina, untul, cascavalul si ouale. Se adauga sare dupa preferinte.

- Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt.
- Cu ajutorul posului se formeaza in tava diferite forme din compozitia pregatita anterior.
- Se coc cateva minute in cuptorul preincalzit pana se rumenesc usor.
Sursa reteta: Nicolae Olexiuc - ”1800 retete culinare practice”.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi Duchesse" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

antoniah
•  01.12.2013 15:57:58

Lucia draga mea, tu esti o mare maestra in bucatarie. Aprecierea ta este o mare bucurie pentru mine. Iti multumesc.

lucia_bp
•  01.12.2013 11:13:00

Ii pregatesc si eu, dar nici pe departe nu-mi ies asa de aspectuosi ca ai tai...felicitari !

daci
•  14.11.2013 18:21:18

o pregatesc chiar acum si o sa revin sa va spun cum a iesit

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi Duchesse