Curatati legumele si taiati, cartofii si sfecla rosie in cuburi mai mari, morcovii rondele, iar usturoiul felii.
Adaugati-le intr-un vas cu ulei incins, impreuna cu cimbru, curry, scortisoara, paprika dulce si putina sare grunjoasa.
Caliti si amestecati pana se omogenizeaza si se combina culorile si aromele. Dati focul spre mic si lasati acoperit circa 20 min sau pana ce acestea sunt facute, amestecand ocazional si avand grija sa nu se zdrobeasca legumele.
Spre sfarsit, potriviti gustul de sare si piper.
Serviti cat este cald presarat cu patrunjel verde, fie simplu, fie ca garnitura langa preparate cu carne.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii