Cartofi cu Scortisoara

Postat pe: 04-10-2013
(0)

Ingrediente

½ kg cartofi
1 sfecla rosie mai mica (cca 150 g)
1 morcov
3- 4 catei usturoi
6 linguri ulei
½ lingurita cimbru uscat
½ lingurita curry
3 lingurite rase de scortisoara
1 lingurita paprika dulce
sare grunjoasa
piper, proaspat macinat
patrunjel verde, tocat marunt, pentru servit

Mod de preparare

Curatati legumele si taiati, cartofii si sfecla rosie in cuburi mai mari, morcovii rondele, iar usturoiul felii.
Adaugati-le intr-un vas cu ulei incins, impreuna cu cimbru, curry, scortisoara, paprika dulce si putina sare grunjoasa.

Caliti si amestecati pana se omogenizeaza si se combina culorile si aromele. Dati focul spre mic si lasati acoperit circa 20 min sau pana ce acestea sunt facute, amestecand ocazional si avand grija sa nu se zdrobeasca legumele.

Spre sfarsit, potriviti gustul de sare si piper.
Serviti cat este cald presarat cu patrunjel verde, fie simplu, fie ca garnitura langa preparate cu carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi cu Scortisoara" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi cu Scortisoara