Curatati legumele si taiati, cartofii si sfecla rosie in cuburi mai mari, morcovii rondele, iar usturoiul felii.
Adaugati-le intr-un vas cu ulei incins, impreuna cu cimbru, curry, scortisoara, paprika dulce si putina sare grunjoasa.
Caliti si amestecati pana se omogenizeaza si se combina culorile si aromele. Dati focul spre mic si lasati acoperit circa 20 min sau pana ce acestea sunt facute, amestecand ocazional si avand grija sa nu se zdrobeasca legumele.
Spre sfarsit, potriviti gustul de sare si piper.
Serviti cat este cald presarat cu patrunjel verde, fie simplu, fie ca garnitura langa preparate cu carne.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii