Cartofi cu Lamaie, la Cuptor (II)

Postat pe: 09-09-2013
(0)

Ingrediente

1 kg de cartofi, curatati si taiati in bucati mai mari
ulei de masline
zeama de la 2 lamai
sare
piper
1 lingura de patrunjel verde/oregano, tocat marunt
apa

Mod de preparare

Asezati cartofii feliati, pe cat posibil intr-un singur strat, intr-un vas termorezistent / tava.
Stropiti cu ulei de masline. Stropiti cu zeama de lamaie cara ii va face sa fie crocanti.
Sarati, piperati, dupa gust si presarati cu patrunjel verde/oregano.

Turnati apa, doar pana la jumatatea inaltimii stratului de cartofi. Dati la cuptorul preancalzit, pentru aproximativ 15- 20 min, la 180 grade sau pana cand cartofii sunt aproape facuti si apa evaporata.

Scoateti tava, pensulati / stropiti cu ulei cartofii si dati din nou la cuptor pentru circa 10- 15 min, pana ce cartofii sunt rumeniti si prind deasupra o crusta aurita.
Opriti focul si lasati vasul in cuptor inca 5 min.

Serviti cat sunt calzi, simplu, alaturand o salata sau ca garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi cu Lamaie, la Cuptor (II)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi cu Lamaie, la Cuptor (II)