Cartofii se curata si se taie cubulete. Se incinge uleiul si se prajesc, cartofii pana capata o culoare aurie. Se scot intr-un bol.
Cateii de usturoi presarati cu sare se zdrobesc fiecare in parte atat cat sa se crape. Se prajesc apoi in uleiul fierbinte pentru 5 minute. Se adauga peste cartofi impreuna cu boiaua de ardei si cu coriandru boabe. Se amesteca si apoi se presara coriandrul verde.
Se serveste fierbinte.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii