Se fierb cartofii in coaja, se racesc se curata. Apoi se taie cubulete si se pun in cratita in care ii facem.
Separat se piseaza branza cu furculita sau se rade pe razatoare
se pune peste cartofi si se da la foc impreuna cu uleiul sare dupa gust (daca nu e prea sarata branza) si piperul.
Se poate servi cu o friptura alaturi cu sos sau chiftelute marinate.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPentru ca inca suntem in post va propun sa facem un ghiveci de legume, hranitor si delicios. Daca nu tineti post, puteti sa...
Ghiveci de legumeNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii