Sant foarte crocanti si mai dietetici decat cei prajiti.
Cartofi ii spalam si ii frecam bine cu un burete din ala aspru, ii feliem si ii punem intr-un castron. Ii ungem cu ulei, punem cimbrul, sarea, piperul, boiaua. Invartim cartofii sa se condimenteze bine si punem faina de malai si parmesanul.
Ii invartim sa se aseze peste tot. Se poate pune si praf de usturoi (eu nu am avut).
Incalzim cuptorul pe la 210C (410F). Pe o tava punem hartie de copt si asezam cartofii unul langa altul si ii dam la cuptor cam 40 - 45 min.
Am zis ca tai lemne cu cutitul atunci cand am curatat la gutui. Am pus o gramada de zahar peste ele si tot acrisoara a iesit...
Tarta cu gutuiDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii