Sant foarte crocanti si mai dietetici decat cei prajiti.
Cartofi ii spalam si ii frecam bine cu un burete din ala aspru, ii feliem si ii punem intr-un castron. Ii ungem cu ulei, punem cimbrul, sarea, piperul, boiaua. Invartim cartofii sa se condimenteze bine si punem faina de malai si parmesanul.
Ii invartim sa se aseze peste tot. Se poate pune si praf de usturoi (eu nu am avut).
Incalzim cuptorul pe la 210C (410F). Pe o tava punem hartie de copt si asezam cartofii unul langa altul si ii dam la cuptor cam 40 - 45 min.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii