Cartofii se curata de coaja, se spala bine, se scurg de apa si se taie in cubulete de cate un centimetru. La fel se taie si carnatii si slanina, care se pun peste cartofi.
Se adauga faina, piperul, sarea si se amesteca bine.
Se unge o tava de cuptor, se aseaza cartofii, iar deasupra se presara bucatele de unt.
Se dau la cuptorul incins si se coc timp de 40-45 minute.
Se servesc cu salata de sezon sau cu muraturi.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSarbatorile Pascale au o mare insemnatate spirituala pentru mine.. Daca Craciunul il simt mai.. comercial, mai pe cadouri...
Pasca fara aluatSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii