Cartofi copti de doua ori

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

cartofi de marimea unui pumn,
slanina afumata,
cascaval,
unt,
lapte,
ceapa verde,
sare, piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Cartofii spalati se pun la copt in cuptor. Intre timp se taie putina slanina afumata marunt si se pune la prajit pina devine crocanta, se scoate afara din tigaie, iar in unsoarea formata se caleste putina ceapa verde.

Cand cartofii sint copti pe jumatate se scot si la fiecare cartof se taie pe lungime un capac. Se scobeste miezul cu o lingurita (cu atentie sa nu se rupa coaja) apoi din miezul de la cartofi, putin unt si lapte caldut se face un piure.

Atentie! Piureul se face cat timp cartofii sunt fierbinti, daca nu, cartofii vor deveni clicosi. Se adauga slanina prajita, ceapa verde, sare piper si se umplu cartofii cu aceasta compozitie. Deasupra se presara cascaval dupa care cartofii se dau din nou la cuptor pina cascavalul se rumeneste putin.
Se serveste ca garnitura linga gratar sau alte preparate din carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi copti de doua ori" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi copti de doua ori