Se pun cartofii taiati intr-o cratita cu apa si sare si se fierb pentru cinci minute. Apoi se scurg si se toarna putin ulei de masline peste ei.
Intr-un vas se amesteca faina cu parmezanul, patrunjelul, rozmarinul sarea si piperul. Se adauga cartofii si se amesteca pana sunt acoperiti de aceste ingrediente.
Se pun cartofii intr-o tava in care am pus putin ulei de masline incins. Se introduce tava in cuptor si se lasa cartofii pana se rumenesc, se intorc si se lasa pana devin aurii si crocanti. Timpul de coacere e de 40 minute la temp 200 grad.
Se servesc imediat.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi din miere si crema de gris cu lamaie este o delicioasa imbinare intre texturi si arome, care te va incanta...
Prajitura cu foi din miere si crema de gris cu lamaiePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii