Se pun cartofii taiati intr-o cratita cu apa si sare si se fierb pentru cinci minute. Apoi se scurg si se toarna putin ulei de masline peste ei.
Intr-un vas se amesteca faina cu parmezanul, patrunjelul, rozmarinul sarea si piperul. Se adauga cartofii si se amesteca pana sunt acoperiti de aceste ingrediente.
Se pun cartofii intr-o tava in care am pus putin ulei de masline incins. Se introduce tava in cuptor si se lasa cartofii pana se rumenesc, se intorc si se lasa pana devin aurii si crocanti. Timpul de coacere e de 40 minute la temp 200 grad.
Se servesc imediat.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii