Cartofi Copti Cu Parmezan

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

1,5 kg cartofi taiati in jumatate sau sferturi daca sunt mari
5 linguri ulei de masline
2 lingurite faina
100 g parmezan razuit
o mana de frunze de patrunjel tocate
4 frunze de rozmarin proaspat sau uscat (preferential)
sare si piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se pun cartofii taiati intr-o cratita cu apa si sare si se fierb pentru cinci minute. Apoi se scurg si se toarna putin ulei de masline peste ei.

Intr-un vas se amesteca faina cu parmezanul, patrunjelul, rozmarinul sarea si piperul. Se adauga cartofii si se amesteca pana sunt acoperiti de aceste ingrediente.

Se pun cartofii intr-o tava in care am pus putin ulei de masline incins. Se introduce tava in cuptor si se lasa cartofii pana se rumenesc, se intorc si se lasa pana devin aurii si crocanti. Timpul de coacere e de 40 minute la temp 200 grad.

Se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi Copti Cu Parmezan" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lumyer
•  08.01.2011 13:39:30

mmm super... uesor de facut a sa fac si eu cu siguranta felicitari !

looqpool
•  02.10.2009 01:28:59

Cea mai buna mincare, juhuuu...

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi Copti Cu Parmezan