Cartofii se spala si se pun la fier cu coaja si putina sare
Intre timp preparam sosul ali oli dupa cum urmeaza: punem maioneza int-un castronas, punem putina sare, adaugam cateii de usturoi taiati feliute si frunzele de patrunjel (o manuta de patrunjel). Se bat bine cu mixerul.
Cartofii fierti si raciti se curat de coaja si se taie cubulete mici (0,5-1 cm) se amesteca cu sosul ali oli si se pun la frigider.
Se serveste rece
- usturoi putem sa punem in functie de cat de usturoiat vrem sa fie ali oli
- patrunjel dupa cum vrem sa fie de verde la culoare
- cartofii trebuiesc sa fie bine raciti inainte de a fi taiati, altfel se fac ca un piure
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii