Cartofii se spala si se pun la fier cu coaja si putina sare
Intre timp preparam sosul ali oli dupa cum urmeaza: punem maioneza int-un castronas, punem putina sare, adaugam cateii de usturoi taiati feliute si frunzele de patrunjel (o manuta de patrunjel). Se bat bine cu mixerul.
Cartofii fierti si raciti se curat de coaja si se taie cubulete mici (0,5-1 cm) se amesteca cu sosul ali oli si se pun la frigider.
Se serveste rece
- usturoi putem sa punem in functie de cat de usturoiat vrem sa fie ali oli
- patrunjel dupa cum vrem sa fie de verde la culoare
- cartofii trebuiesc sa fie bine raciti inainte de a fi taiati, altfel se fac ca un piure
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii