Cartofii se spala si se pun la fier cu coaja si putina sare
Intre timp preparam sosul ali oli dupa cum urmeaza: punem maioneza int-un castronas, punem putina sare, adaugam cateii de usturoi taiati feliute si frunzele de patrunjel (o manuta de patrunjel). Se bat bine cu mixerul.
Cartofii fierti si raciti se curat de coaja si se taie cubulete mici (0,5-1 cm) se amesteca cu sosul ali oli si se pun la frigider.
Se serveste rece
- usturoi putem sa punem in functie de cat de usturoiat vrem sa fie ali oli
- patrunjel dupa cum vrem sa fie de verde la culoare
- cartofii trebuiesc sa fie bine raciti inainte de a fi taiati, altfel se fac ca un piure
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii