Cartofi Ali Oli

Postat pe: 15-10-2008
(2)

Ingrediente

4 cartofi mari
600g maioneza
3-4 catei usturoi
sare
patrunjel

Mod de preparare

Cartofii se spala si se pun la fier cu coaja si putina sare

Intre timp preparam sosul ali oli dupa cum urmeaza: punem maioneza int-un castronas, punem putina sare, adaugam cateii de usturoi taiati feliute si frunzele de patrunjel (o manuta de patrunjel). Se bat bine cu mixerul.

Cartofii fierti si raciti se curat de coaja si se taie cubulete mici (0,5-1 cm) se amesteca cu sosul ali oli si se pun la frigider.

Se serveste rece
- usturoi putem sa punem in functie de cat de usturoiat vrem sa fie ali oli
- patrunjel dupa cum vrem sa fie de verde la culoare
- cartofii trebuiesc sa fie bine raciti inainte de a fi taiati, altfel se fac ca un piure
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi Ali Oli" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lidi
•  01.07.2010 17:22:30

Eu folosesc mereu maioneza de cumparat (ca sa nu se taie)

lya
•  13.09.2009 20:28:56

ii foarte buna aceasta combinatie dar se taie maioneza cand adaug usturoiul si patrunjelul.......daca stiam nu o faceam :(

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi Ali Oli