Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie in patru, pe lungime si se pun intr-o tava, care a fost unsa in prealabil cu o lingura se ulei (poate sa fie si de masine ueiul ca e mai bun).
Separat se face un sos si smantana, mustar, sare, vegeta, piper si verdeata tocata marunt (leusteanul este preferatul meu) si se toarna peste cartofi. Se amesteca sosul cu cartofii si se baga la cuptor.
Se poate servi cu orice tip de fripura, dar este foare buna cu cotlet de porc, prajit intr-o tigaie tefal cu doua picaturi de ulei.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii