Curatam cu atentie buretii pentru ca niciodata nu sant din acelasi soi, ba chitarci, ba iutari, ba panisoare, ba balosi sau urechea porcului.
Fiecare in parte merita atentia noastra pentru a nu patimi mai tarziu.
Luam o oala si punem la fiert o jumatate de ora buretii curatati cu putina sare.
Pregatim un tuci in care punem ulei si tragem ceapa tocata.
Usturoiul il taiem marunt si il pisam.
Mararul il alegem il spal; am si il taiem dupa pofta inimii. Scurgem buretii de zeama ii rasturnam pe un platou mai apreciabil ca volum, punem ceapa calita, punem mujdeiul facut, potrivim de sare si piper.
Mamaliguta, branza scoapta cu smantana, bureti cu usturoi, iar de este vreme de post ramanem la mamaliga, bureti cu usturoi sicativa cartofi copti in rola.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii