Curatam cu atentie buretii pentru ca niciodata nu sant din acelasi soi, ba chitarci, ba iutari, ba panisoare, ba balosi sau urechea porcului.
Fiecare in parte merita atentia noastra pentru a nu patimi mai tarziu.
Luam o oala si punem la fiert o jumatate de ora buretii curatati cu putina sare.
Pregatim un tuci in care punem ulei si tragem ceapa tocata.
Usturoiul il taiem marunt si il pisam.
Mararul il alegem il spal; am si il taiem dupa pofta inimii. Scurgem buretii de zeama ii rasturnam pe un platou mai apreciabil ca volum, punem ceapa calita, punem mujdeiul facut, potrivim de sare si piper.
Mamaliguta, branza scoapta cu smantana, bureti cu usturoi, iar de este vreme de post ramanem la mamaliga, bureti cu usturoi sicativa cartofi copti in rola.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii