se pun crutoanele intr-un castron destul de mare, se caleste ceapa si se adauga deasupra
intr-un vas se bat oule intregi cu sare si patrunjel se adauga laptele, apoi se pune peste crutoane
se amesteca compozitia usor si se lasa putin ca sa se absoarbe laptele in crutoane
se formeaza bulgari in mijloc cu cate o bucata de cascaval
de mentinut: prima data sa nu puneti tot laptele incercati mai intai cu 400 ml apoi daca este prea uscata compozitia se mai poate adauga lape pana se obtine o compozitie nu prea cleioasa dar din care se poate forma bulgari
se tapeteaza o tava cu folie de inox si se unge cu putina margarina sau unt se pun bulgarasii si se acopera cu folie in asa fel sa se coace in aburi. Sunt foarte gustoase si se servest langa friptura sau cane fiarta cu diferite sosuri.
Se pot consuma si cu unt topit deasupra
Langa carne fiarta cu diferite sosuri sau friptura se poate servi si cu un sos de ciuperci sau tocanita de ciuperci
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaDelicii de Paste Va invit sa incercati o prajitura delicioasa cu mere. Data viitoare cand o voi face, voi pune cel putin 1.5...
Desert prajitura cu mere, crema de vanilie si bezeaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii