se pun crutoanele intr-un castron destul de mare, se caleste ceapa si se adauga deasupra
intr-un vas se bat oule intregi cu sare si patrunjel se adauga laptele, apoi se pune peste crutoane
se amesteca compozitia usor si se lasa putin ca sa se absoarbe laptele in crutoane
se formeaza bulgari in mijloc cu cate o bucata de cascaval
de mentinut: prima data sa nu puneti tot laptele incercati mai intai cu 400 ml apoi daca este prea uscata compozitia se mai poate adauga lape pana se obtine o compozitie nu prea cleioasa dar din care se poate forma bulgari
se tapeteaza o tava cu folie de inox si se unge cu putina margarina sau unt se pun bulgarasii si se acopera cu folie in asa fel sa se coace in aburi. Sunt foarte gustoase si se servest langa friptura sau cane fiarta cu diferite sosuri.
Se pot consuma si cu unt topit deasupra
Langa carne fiarta cu diferite sosuri sau friptura se poate servi si cu un sos de ciuperci sau tocanita de ciuperci
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii