Pentru inceput, vom pune carnea de strut la marinat in marinada cu rodii, dupa care vom incinge bine grillul si vom aseza feliute de carne pe gratar, cate 2 minute pe fiecare parte.
Sosul rezultat in urma marinarii il punem intr-o oala, la fiert. Dupa ce se ingroasa, ungem cu sosul steakul, pe ambele parti si il punem pe grillul de la cuptor, timp de 5 minute pe fiecare parte.
Steak-ul se serveste feliat subtire, de-a lungul diagonalei, pe pat de germeni de ceapa rosie si urechi de lemn trase in unt alaturi de piure de cartof dulce.
Mai am eu vreo cateva combinatii reusite cu deserturi care contin ciocolata si portocala si toate imi plac, asa ca, m-am...
Prajitura cu ciocolata si portocalaO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii