Muschiuletul se curata bine de grasime, dupa care se taie in asa fel in cat sa obtinem o felie de snitel mai mare. Aceasta se bate cu ciocanul de snitel, dupa care se condimenteaza cu sare, piper, vegeta si rozmarin. Peste condimente se aseaza carnatii si se inteapa din loc in loc cu furculita.
Se ruleaza felia de carne astfel incat carnatii sa se imbrace in totalitate, dupa care se leaga cu grija cu o ata si se condimenteaza cu condimentul pentru carnea de porc.
Rulada obtinuta se aseaza intr-o tigaie cu ulei incins si se stropeste cu sosul de soia. Dupa ce se rumeneste putin, se pune apa si foile de dafin si se lasa sa se prajeasca la foc mic.
Cand este gata se lasa putin sa se raceasca si se scot atele. Se serveste taiata rondele cu garnitura dorita. Eu am servit langa un delicios piure de vinete:
http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/piure_de_vinete-13297/? highlight=piure
Pofta buna!!!
Fara doar si poate este una dintre preferatele mele de negresa. La intalnirea bucatarasilor de la Paltinis am degustat-o...
Negresa lipicioasa cu cafea, zmeura si budinca de cacaoCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii