Se codimenteza pulpele cu delikat si maghiran (eu am pus si un pic de busuioc pe ele ).
In cazul in care nu aveti cratita ca a mea puteti folosi un capac mai mare de la o cratita.
Se unge capacul cu rama , se aseaza pe el pulpele codimentate si totul se aseaza peste cratita in care am pus in prealabil apa. Se aseaza pe langa pulpe usturoiul feliat si se da la cuptor. Se lasa pana pulpele devin aurii si furculita intra in ele usor.
Se servesc cu cartofi pai si mujdei de usturoi .
Reteta este banala dar pulpele astfel prajite sunt delicioase.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii