Pulpe de pui la capac

Complexitate
redusa
Pulpe de pui la capac

Ingrediente

  • pulpe pui (dar putem face si ceafa de porc )
  • rama, unt
  • maghiran
  • 2-3 catei usturoi (facultativ)
  • sare sau delikat

Mod de preparare

Se codimenteza pulpele cu delikat si maghiran (eu am pus si un pic de busuioc pe ele ).

In cazul in care nu aveti cratita ca a mea puteti folosi un capac mai mare de la o cratita.

Se unge capacul cu rama , se aseaza pe el pulpele codimentate si totul se aseaza peste cratita in care am pus in prealabil apa. Se aseaza pe langa pulpe usturoiul feliat si se da la cuptor. Se lasa pana pulpele devin aurii si furculita intra in ele usor.
Se servesc cu cartofi pai si mujdei de usturoi .

Reteta este banala dar pulpele astfel prajite sunt delicioase.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Prajitura Tosca
4
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu Mac si Ness
5
Dulciuri

Prajitura cu Mac si Ness

Prajitura cu Mac si Ness
Parteneri
Tocana padurarului
Bucataras.RO

Tocana padurarului

Reteta care m-a inspirat este aceasta https://www.bucataras.ro/retete/sarmalele-padurarului-de-post-81688.html. La fel...

Tocana padurarului
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Negresa pufoasa de post
Gustos.RO

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post