Pulpe de pui la capac

Postat pe: 27-09-2010
(7)

Ingrediente

pulpe pui (dar putem face si ceafa de porc )
rama, unt
maghiran
2-3 catei usturoi (facultativ)
sare sau delikat

Mod de preparare

Se codimenteza pulpele cu delikat si maghiran (eu am pus si un pic de busuioc pe ele ).

In cazul in care nu aveti cratita ca a mea puteti folosi un capac mai mare de la o cratita.

Se unge capacul cu rama , se aseaza pe el pulpele codimentate si totul se aseaza peste cratita in care am pus in prealabil apa. Se aseaza pe langa pulpe usturoiul feliat si se da la cuptor. Se lasa pana pulpele devin aurii si furculita intra in ele usor.
Se servesc cu cartofi pai si mujdei de usturoi .

Reteta este banala dar pulpele astfel prajite sunt delicioase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pulpe de pui la capac" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui
unt

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Leila
•  26.02.2009 22:34:24

Puyca , cum au iesit pulpitele :) sper sa fi fost si pe placul vostru .

puyca_puy
•  20.02.2009 14:01:20

e cea mai gustoasa reteta!! in seara asta o sa fac si eu..:))

Leila
•  20.01.2009 21:30:15

oawww sosuletul ramas e o nebunie .... imi place foarte mult . daca ramane cumva in plus imi inmoi o feliuta de paine si il pap asa :)

:*

ma bucur ca a fost pe placul vostru :)

eli
•  18.01.2009 18:37:47

super,am facut si pulpe la capac si intr-adevar au iesit f fragede si gustoase ,alaturi de in pireu de cartofi si am folosit si sosul pe care l-au lasat.

Leila
•  27.10.2008 21:40:07

Multumesc rocarmen :wink:

rocarmen_21
•  27.10.2008 16:28:07

SUPER TARE!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpe de pui la capac