Pulpa de Curcan Umpluta

Postat pe: 09-04-2009
(2)

Ingrediente

2 pulpe de curcan dezosate
1 cutie ciuperci
200 g ficatei pui
patrunjel verde
vegeta
piper
boia
ulei
mustar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
In pulpele de curcan dezosate se pun ficateii prajiti, ciupercile taiate, frunze de patrunjel verde, iar deasupra se presara vegeta, piper si boia.

Se coase pe margine fiecare pulpa, se pune intr-o cratita in care am pus ulei amestecat cu mustar si o cana cu apa.
Deasupra se presara piper, boia si vegeta, se pune capacul si se lasa sa fiarba pulpele.

Cind sunt fierte bine si apa s-a evaporat, adaugam o lingura rasa de untura (ulei) si lasam sa se prajeasca putin.

Cind este gata, pulpa se portioneaza si se serveste cu diferite garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pulpa de Curcan Umpluta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

simonica37
•  09.04.2009 12:36:55

super!!

pupi
•  29.03.2009 13:59:38

Oh e tare buna reteta asta a ta. Felicitari.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpa de Curcan Umpluta