Scoateti folia de pui, scoateti maruntaiele si clatiti-i sub apa rece, pentru a scapa de stratul de gheata. Uscati-i cu servete de hartie. Puneti-i in polita inferioara, cu pieptul in jos si pulverizati cu ulei, asezonand dupa dorinta.
Gatiti-i la 240 grade c timp de 30-40 minute. Intoarceti-i cu partea dinspre interior spre exterior. Acest pas este foarte important. Daca nu intelegeti, iata un exemplu: tineti mainile in fata dvs cu degetele mari impreunate.
Acum intoarceti mainile astfel incat degetele mari sa ajunga in exterior. Asa trebuie sa intoarceti si puiul, astfel incat partea care a fost spre interiorul cuptorului sa fie acum spre exterior.
Pulverizati ulei, asezonati si mai dati la cuptor inca 30-40 minute sau pana cand temperatura interna ajunge la 80 grade c.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii