Puisori Intregi

Postat pe: 08-08-2011
(0)

Ingrediente

4 portii
4 puisori congelati
cam de 450 g fiecare
cu maruntaiele scoase
Sare si piper
dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Scoateti folia de pui, scoateti maruntaiele si clatiti-i sub apa rece, pentru a scapa de stratul de gheata. Uscati-i cu servete de hartie. Puneti-i in polita inferioara, cu pieptul in jos si pulverizati cu ulei, asezonand dupa dorinta.

Gatiti-i la 240 grade c timp de 30-40 minute. Intoarceti-i cu partea dinspre interior spre exterior. Acest pas este foarte important. Daca nu intelegeti, iata un exemplu: tineti mainile in fata dvs cu degetele mari impreunate.

Acum intoarceti mainile astfel incat degetele mari sa ajunga in exterior. Asa trebuie sa intoarceti si puiul, astfel incat partea care a fost spre interiorul cuptorului sa fie acum spre exterior.

Pulverizati ulei, asezonati si mai dati la cuptor inca 30-40 minute sau pana cand temperatura interna ajunge la 80 grade c.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Puisori Intregi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Puisori Intregi