Pui Marinat cu Tandoori

Postat pe: 06-07-2013
(0)

Ingrediente

1 ceapa taiata bucati mari
1 lingurita garam masala
1/2 lingurita turmeric
1/4 lingurita sare de mare fina
1 lingurita paprika dulce
un praf mic de cayenne (ajustati dupa gust)
1 lingura suc de lamaie proaspat stors
2 linguri ulei de masline
1 catel de usturoi
10 g ghimbir curatit
un praf mic de sofran
4 pulpe cu spate (puteti folosi si alte bucati de pui dupa plac, doar sa ajustati timpul de coacere)

Mod de preparare

Intr-un blender puneti toate ingredientele in afara de pui si pulsati pana obtineti o pasta fina. Impungeti de cateva ori bucatile de pui cu un cutit sau o furculita apoi puneti acestea intr-o punga. Transferati pasta din blender, sigilati punga apoi masati usor bucatile de pui astfel sa fie unse bine.

Tineti la rece cel putin 3 ore.

Incalziti cuptorul la 200 c (gaz 6). Intindeti o folie de aluminiu intr-o tava si ungeti cu putin ulei de masline. Asezati bucatile de pui si tineti la cuptor intre 20-25 de minute. Lasati sa se raceasca cel putin 5 minute inainte de a servi.

Serviti cu salata sau cu o garnitura aleasa.

Portii: 4
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui Marinat cu Tandoori" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui Marinat cu Tandoori