Pui Marinat cu Tandoori

Postat pe: 06-07-2013
(0)

Ingrediente

1 ceapa taiata bucati mari
1 lingurita garam masala
1/2 lingurita turmeric
1/4 lingurita sare de mare fina
1 lingurita paprika dulce
un praf mic de cayenne (ajustati dupa gust)
1 lingura suc de lamaie proaspat stors
2 linguri ulei de masline
1 catel de usturoi
10 g ghimbir curatit
un praf mic de sofran
4 pulpe cu spate (puteti folosi si alte bucati de pui dupa plac, doar sa ajustati timpul de coacere)

Mod de preparare

Intr-un blender puneti toate ingredientele in afara de pui si pulsati pana obtineti o pasta fina. Impungeti de cateva ori bucatile de pui cu un cutit sau o furculita apoi puneti acestea intr-o punga. Transferati pasta din blender, sigilati punga apoi masati usor bucatile de pui astfel sa fie unse bine.

Tineti la rece cel putin 3 ore.

Incalziti cuptorul la 200 c (gaz 6). Intindeti o folie de aluminiu intr-o tava si ungeti cu putin ulei de masline. Asezati bucatile de pui si tineti la cuptor intre 20-25 de minute. Lasati sa se raceasca cel putin 5 minute inainte de a servi.

Serviti cu salata sau cu o garnitura aleasa.

Portii: 4
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pui Marinat cu Tandoori" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui Marinat cu Tandoori